2008. november 30., vasárnap

Mi lesz belőle?

Pénteken anyag beszerző körútat tettem...Sok szépséget láttam, az anyagokon kívül sok apró kiegészítő vándololt a kosárkámba, de ezekről majd később!
Amit szeretnék ma mutatni, olyan gyönyörűséges patchwork anyagok sokasága, hogy színeik a bordótól a mályván át, egészen a lilás árnyalatokig terjed. Egytől-egyig beleszerettem mindegyikbe...külön-külön és együtt is!!! :o)

Már a tervek megvannak, hogy mik készülnek belőlük, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! Ki mit képzel el? Hogyan társítaná őket?
Ha jól belegondolok, sokatokkal már elég régóta kölcsönösen figyeljük egymás munkáit, ki mit alkot? Milyen a stílusa, milyen színeket részesít előnyben? Ezen gondolkodván jutott eszembe, hogy megkérdezem Tőletek, szerintetek én mit készítek ezekből a szépséges anyagokból? Mennyire ismertetek meg ezidő alatt? Talán, a válaszokból mindez kiderül... :o)
Várom sok szeretettel a kommenteket! :o)

Naomi

12 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Táskát és szépséges-kifinomult ízlésvilágú hölgyeményeket:)))

És gyönyörű a háttered, csak most láttam (google readerrel nézem az új kommenteket, így nem mindig nyitom meg konkrétan a blogokat)... Meseszép!!!

Bea írta...

Tündérkéket? Esetleg már a tavaszi tulipáncsokron töröd a fejed???

Naomi írta...

Az ötlet nagyon jó, és egy pillanatig sem elvetendő, de valami mást forgatok a fejemben! Annyit elárulok, hogy egyszerre fogom felhasználni az összes színt...és 15*15 cm-esek a négyzetek...!!! :o)

Köszönöm a dícsérő szavakat, én is beleszerettem ebbe az új "blogruciba"! Nagyon tetszik!!! :o)))

Naomi írta...

Köszike Bea! Szuper ötletet adtál, a maradékból lehet majd tündér ruci is, és tavaszi dekorációként sem elvetendő,de...

Hogy neked is segítsek egy pici: négyzetekből fog állni,pontosan 48 db-ból!

:o))

Edige írta...

Akkor csakis valami falvédő vagy takaró készülhet... Pedig én is a táskára szavaztam volna, ahogy Téged ismerlek!

Naomi írta...

Drága vagy Edit! Karácsonyi ajándék lesz belőle, és az az igazság, hogy takaróra, illetve olyan nagy munkára, már nem vállalkoznék az Ünnepekig, de közel jársz a megoldáshoz!!! :o)

Egyébként, most hogy már ennyien a táskára szavaztatok, elkezdett motoszkálni a fejemben a dolog..... :o))

baboo írta...

Képzeld, ma ahogy hazajöttem, egy értesítőt találtam a postaládámban, nem tudod véletlenül, kitől kaphattam csomagot?:) nagyon szépen köszönöm Neked, és még ma igyekszem elmenni érte a postára, mert nagyon izgatott lettem! este mindenképp jelentkezem, puszillak! :)

Naomi írta...

Remélem, nem okozom csalódást Neked, Baboo!!! :o)

Princi írta...

DÁLIA hajtogatással! Ugye nyertem? De hogy azt mibe dolgozod be, azt már nem tudom ilyen biztosan...

Naomi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Naomi írta...

IGEEEEENNNNN!!!!!!!

Eltaláltad Princi!!!!! Köszi, hogy tippeltél, és puszi Neked így az éteren keresztül... :o)

Dália virág, origami hajtogatással...éppen ezen munkálkodom! Amint mutatható, rögtön teszem fel! Hogy mi lesz belőle? Szerintem már nem nehéz kitalálni...Igyekszem elkészülni vele, hogy fény derüljön a titokra!!! :o)

baboo írta...

Itt is leírom, hogy nagyon-nagyon megleptél és minden csodaszép! nagyon nagy ölelés Neked és sok sikert a dáliához! puszi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails