2008. november 12., szerda

Tovább készülődök az Ünnepre...

Nagyon gyorsan közeledik már a Karácsony csodálatos Ünnepe, én pedig sok-sok aprósággal szeretném még szebbé tenni!
Készültek újra kopogtatók, kétféle színben, megvarrtam a hófödte fenyő asztaldíszt, és sok-sok szaloncukrot! Ó és majd elfelejtettem!!! Karácsonyi zsákocska kollekció első darabjai is már megvásárolhatók a Meska boltomban!!! :o)

Hát akkor képekben:A fenti képen egy rusztikus fehér és tört fehér karácsonyi patchwork anyagokból készült kopogtató látható, az alsón pedig csodaszép bordó, piros anyagokból szabott ajtódísz. Mindkettő arany díszítésű és valódi csengettyűvel ellátott. Mutatós díszei lehetnek pl. a bejárati ajtónak advent idején! :o)
Hófödte asztali fenyődíszem!Fehér alapon, arany csillagokkal díszített patchwork vászonból készült ez az asztali fenyő. A hófödte karácsonyi fenyőket juttatja eszünkbe...
Magassága 25 cm, legszélesebb pontján 20 cm.
Méretéből adódóan nagyon szépen mutat az Ünnepi étkezőasztalon, de ajánlom otthonunk bármely szegletében. Csodálatos, meghitt hangulatot varázsol, bármikor rápillantunk!
Csúcsát három oldalról törtfehér, kerámia hatású, arany díszítésű csillag díszíti, ami szinte vonzza a szemet a karácsony fényeiben...

...jöjjenek a szaloncukrok...!!!Három színből, három csillag mintás anyagból, de egyforma gyöngyörű pamutcsipke szegéllyel. A fehér és piros színek mellett most a rendhagyó narancssárga is szerephez jutott!!! :o)

...és végül,de nem utolsó sorban a karácsonyi zsákocskás kollekció első darabjai...!A karácsony elmaradhatatlan színeiből vállogattam össze a zsákocskákhoz való anyagokat, mélypiros, mélyzöld, és az elmaradhatatlan arany csillogás jellemzi őket... Az alapszín mindháromnál egyforma, fehér alapon arany örvénymintás, gyönyörű, elegáns patchwork vászon. A bélésükben és a rátétes mintákban eltérőek.

Díszítésként kifordítandó applikációt alkalmaztam, és a kis karácsonyi motívúmokat kézzel, rejtett öltéssel varrtam a zsákocskákra, a bélések anyagából.

Kivállóan alkalmasak apróságok ajándékozásakor, ajánlom még Télapónak, kitűnően belepakolhatja az apró finomságokat a puttonyából!!!Hát...ennyit tudtam mutatni mára! Varrok...amennyire csak időm engedi, és jövök, ha újra összegyűjtöttem, elkészítettem egy "csomagra" valót!!! :o)))

8 megjegyzés:

Edige írta...

Látom, hogy végleg eldöntötted, hogy karácsonyig már nem alszol...
Szuperek!

Naomi írta...

Azért egy picit mégis szundizom ám... :o)

Ibcsy írta...

Nagyon tetszenek a zsákocskáid:-)

Naomi írta...

Köszi Ibcsy!!! Készülőben a nagyobb méretek... :o))

nöné írta...

Úgy látom, a hosszas távollét meghozta gyümölcsét, ismét csodákat varázsoltál az ujjacskáiddal!

Naomi írta...

Kedves Nöné!

Köszi a kedves szavakat, és ígérem, hogy ezentúl sűrűbben írok majd...! :o))

Lilang írta...

Nagyon jóóóóóóóóóókkkkkkkkkk!
Jövőre majd én is megpróbálkozok ilyen szépségeket alkotni addigra talán lesz már gyakorlatom.
Megkaptad a mailom? Jó régen írtam benne 4 mailcímmel....

Marianna írta...

Nagyon termékeny vagy és igen szépek a dolgaid! Azt elárulnád, hogy a zsákocskák milyen méretűek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails