2008. november 15., szombat

Muffinok ajándékba...

Születésnapot ünnepelünk ma, a Párom anyukájának készültek a muffinok. Elég nehezen döntöttem az ajándékot illetően, hiszen nem az ajándék "nagyságáról" szól ez a nap, hanem a gesztusról...Így van ez nálunk a családban...valami aprósággal felköszöntjük az ünnepeltet...persze a gyerekeknél más a helyzet! :o)

Igazán, tegnap este dőlt el, mivel is ajándékozzunk. Ezt a szép kis süteményes tányérkát is tegnap sikerült beszerezni. Lassan összegyűlik a teljes készlet, kapott már teás csészéket, kiegészítőket az étkező asztalra, vajtartót, dzsem és méz tartókát, kistányérkákat, úgyhogy ennek a kis sütis tányérnak szerintem örülni fog, hiszen bővült a szett!

...és akkor jött az ötlet, hogy kellene valamit tenni a tányérkába! Már régóta szerettem volna megvarrni ezeket a muffinokat, nagyon tetszenek! Igaz, lehettek volna szebbek is, (a következőknél nagyobb ívet fogok varrni, és úgy szebben levasalható lesz) az ember lánya mindig tanul valamit! :o)
Azért aranyosak lettek, kétféle méretben és kétféle anyagból készültek. A tetejüket gombokkal díszítettem, mintha kis cukorkák díszelegnének rajtuk!
...a kalória-metességük garantált!!! :o))

Remélem, hogy sikerül örömet szereznem ezekkel az "édes kis finomságokkal"!!!

6 megjegyzés:

nöné írta...

Hamm...! Az embernek kedve lenne beleharapni! Mint mindig, most is ügyes voltál!!!

leda írta...

Nagyon helyesek lettek, kedves ötlet, a süteményes tánnyérra más nem is illene! Isten éltesse sokáig az ünnepeltet!

Lilang írta...

Aranyosak :)

Nina írta...

Nagyon helyeske muffinkák :))

Naomi írta...

Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok!

Ma délután át is adtuk az ünnepeltnek a muffinokat a sütis tányérba szervírozva, és tetszett...Örült neki nagyon!!! :o))
Kell ennél több???

Edige írta...

Hát - ennél jobb végszó nem is kell...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails