2008. december 10., szerda

Adventi koszorúnk

Nemrég láttam Amaranta blogjában a felhívást, hogy mutassuk meg, kinek milyen az adventi koszorúja.

Íme a miénk:



Minden évben elkészítem, elképzelni sem tudom, hogy ne saját készítésű, adventi koszorúnk legyen! Volt már bordó-arany variáció nagyobb gyertyákkal, fehér-arannyal kombinálva, és teljesen natúr is! Formavilágukat tekintve általában a hagyományos mellett maradok, négyzet alakban a négy gyertyával, bár úgy emlékszem, egyszer készítettem olyat is, ahol egymás mellett voltak a gyertyák a koszorún.
Az idei most picit más...Formailag maradt minden a régiben, viszont a gyertyák közül kisebbet, és narancsos illatút választottam. Ehhez igazodott a díszítése is. Natúr koszorú alapon, tobozokkal, fahéj-rudacskákkal,és narancs-karikákkal díszítve. Hogy egy nagyon picit rendhagyóvá tegyem, tettem rá zöld gömböcskéket. Igazán beleillik a környezetbe ezekkel a színekkel, tetszik ez a harmónia! :o) ...és az illata...isteni finom! :o)


Már két gyertyát gyújtottunk a hétvégén, hamarosan három fog pislákolni rajta, és édes várakozással tölti be a szobát...!

6 megjegyzés:

baboo írta...

Nagyon szép a koszorútok, már csak a narancs és a fahéj miatt is közel áll hozzám, idén nekem is ez a "heppem", most épp csomagokat díszítek a párossal!

Lilang írta...

Nagyon szép!

Amaranta írta...

Hmmm. Ide érzem a finom narancs és fahéj illatot!

Naomi írta...

Köszi Baboo!
Idén úgy látszik egyre gondoltunk a csomagolást illetően, mert én is natúr papíros, raffiás, narancsos, fahéjjas meglepetéseket készítek majd... :o)

Naomi írta...

Köszönöm Lilang! :o)

Naomi írta...

Húúú! Nagyon örülök Amaranta, hogy megnézted a koszorúnkat!!! :o)
...és tényleg isteni az illata!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails