2008. december 22., hétfő

Ajándék...ajándék és ajándék!

Ez a bejegyzés tényleg, csak ajándékokról szól... Célba ért az én ajándékom, amit Enigmának készítettem nagy-nagy szeretettel! Megérkezett ma délelőtt a Karácsonyi húzogatós játék ajándéka is, amit Kicsodától kaptam! Nagyon köszönöm!!!
...és tegnap késő este sikerült becsomagolnom a Családnak szánt ajándékokat is! Annyira tetszett egy kupacban, hogy fotóznom kellett...

Hát akkor szép sorjában:

Enigmához odaért ma a csomagocskám, amivel, szavaiból ítélve, sikerült meglepetést szereznem. Egy Tildás tündérkét kapott tőlem. Sokat gondolkodtam, mivel is ajándékozzam meg, aztán eszembe jutott, hogy tetszettek neki az angyalkáim...
Mikor elkészült, picit megszeppentem, hiszen akkor láttam a blogján, hogy Ő is varrt egy tündért. Igaz, hogy ajándékba szánta, de mégsem voltam benne biztos, hogy örömet szerzek vele!
Olyan nagy boldogság a szívemnek, hogy az öröm nem maradt el!!!



Békés, boldog, áldott Ünnepet kívánok, Enigma!!! Vigyázzon Rád, mindig a tündérke!!! :o)


Az én ajándékom:

A karácsonyi húzogatós játékban az én ajándékom már célba ért, - erről már az előző bejegyzések egyikében írtam - ma csengetett a postás, és meghozta az én ajádékomat is! Kicsodától érkezett a nagy boríték! Nem bírtam ki, hogy ne bontsam ki! :o)
Egy olyan gyönyörű, pihe-puha őzike barna sálat kaptam, hogy öröm végigsimítani! Volt még a meglepik között egy édes télapós hímzéssel díszített zsepi-tartó, ami egy nagyon csini, zöld szívvel applikált zsákocskába volt, három zöld-fehér kockás gombocska kíséretében!
Nagyon szépen köszönöm, Kicsoda, csodálatos ajándékokat készítettél!!! :o)




...és még egy képet szeretnék mutatni Nektek! Tegnap késő este becsomagoltam a Családnak szánt ajándékokat. Annyira tetszettek egymás mellett, hogy megörökítettem egy fotó erejéig.
Idén először csomiztam ilyen stílusban, eddig mindig a karácsonyi csomagoló papírok vitték a prímet, idén viszont a natúr színek mellett döntöttem. Persze a lányok ajándékainál más a helyzet...ott nem maradt el a hercegnős és a micimackós csomipapír! :o)

Itt vár az ajándékkupac,hogy eljöjjön végre a nagy nap, és fény derüljön arra is, hogy miket rejt! Natúr papírba, raffiával átkötve, szárított narancs karikákkal, fahéjjal, és picuri tobozokkal díszítve! :o)



Boldog karácsonyt Mindenkinek!!! :o)

12 megjegyzés:

enigma írta...

Noémi, drága...:)
még egyszer köszönöm az angyalkát, itt ül az ablakpárkányomon, csak a jó dolgokat engedi ide hozzám:)
puszi:)

Naomi írta...

Nagyon szívesen drága Kriszta! :o)

KicsiKató írta...

Neked is nagyon boldog karácsonyt!!!!:)

bruercsi írta...

Naomi!
Milyen precízen, minden részletre ügyelve készülődsz! Nagyon tetszik!
Én mindig elveszek valahol félúton, de igyekszek nagyon!
Kellemes ünnepeket kívánok Neked és családodnak!

Naomi írta...

Neked is nagyon boldog, békés, áldott Ünnepet kívánok, Kicsikatóű!!! :o)

Naomi írta...

Köszi Bruercsi! Aranyos vagy nagyon!
Kívánok Neked és egész Családodnak nagyon boldog karácsonyt!!! :o)

Kicsoda írta...

De orulok, hogy tetszik! Boldog karacsonyt!

Naomi írta...

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Kicsoda, a gyönyörű ajándékokat!!! :o)

Edige írta...

Angyalka szuper, mint mindig! Az a sál pedig isteni melegnek néz ki, jó lesz a hideg napokra. Ügyes vagy, hogy már mindent becsomagoltál, és nagyon szépek lettek az ajándékok.

Naomi írta...

Köszi drága Edit az összegzést! :o)
Most estem ide a géphez, eddig sütöttem...és sütöttem, előkészítettem holnapra, amit elő lehet! Puszillak és ölellek! Megyek mert ki kell még szelnem egy sütit, és beleforgatni egy-két finomságba! :o)

Lilang írta...

Kellemes karácsonyi ünnepeket :)

Naomi írta...

Köszönöm szépen Lányok!

Nektek is békés, boldog Ünnepet kívánok!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails