2008. december 13., szombat

Mézeskalács házikónk...és Apa gyűjteménye

Mielőtt még bármelyikőtök is azt hinné, hogy eldobáltam a tűimet és a cérnáimat, sőt a textiljeimet is, Őt meg kell hogy nyugtassam...nem így van!!! :o)
Varrok és varrok, és még mindig varrok...csakhogy még nem szabad megmutatnom a készülő ajándékokat...mert akkor annyi lenne a meglepetéseknek! :o)

Mivel most varrott dolgot mutatni nem tudok, ezért (is) itt van a mézeskalács házikónk, aminek a díszítését ma délelőtt fejeztem be.
A szuper receptet Kdatta blogján olvastam, és bátran ajánlhatom mindannyiótoknak, mert tényleg fantasztikusan jó mézeskalács tészta lett az összetevőkből, és isteni karácsonyi, fahéjjas illat járta át az egész lakást a készítésekor.

A díszítéséhez különböző formájú, méretű és színű gumicukrot használtam...Semmi extra dolgot nem vittem bele, biztosan lehetett volna, szebb és változatosabb, csinosabb is, de nekünk nagyon tetszik és a miénk!!! :o) A lányok oda vannak érte, és ez a legfontosabb, hiszen legfőképpen az Ő örömükre készült!!! :o))



...az egyik oldala...



...a másik oldala...



...a hátsó homlokzata...



...és egy utolsó kép előlről-oldalról...



A következő adag tészta is bekeverve várja, hogy kiszaggassam, hiszem már hagyományosan, negyedik éve sütöm az oviba a gyerekeknek, az Ünnepi ebéd desszertjének, és minden lurkónak pici, jelképes ajándéknak is! :o)



A bejegyzés címében már utaltam, Apa büszkeségeire, erről szertnék pár gondolatot írni. Két éve hódol a numizmatika szenvedélyének, és mára már összegyűjtött egy kisebb csokorra valót, akarom mondani albumra valót, amit szertnék most megmutatni Nektek! Aki szívesen böngészgetne a régi korok érméi között, kattinson Apa éremgyűjteményére és máris az oldalán találhatja magát, ahol régebbnél-régibb, szebbnél-szebb érmék és papírbankók között szemezgethet! :o) Kellemes nézelődést kívánok! :o))

4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Hmmm, ínycsiklandó kis házikó:)))

Edige írta...

Nagyon ééééédes!!!

Naomi írta...

Köszike Lányok!

Tényleg ínycsiklandozó...alig bírtam a lányokat lebeszélni, hogy legalább egy pár fotó erejéig legyenek türelemmel és ne csócsálják meg itt-ott...!!! :o)

nöné írta...

Nagyon édes! Látom magam előtt a gondos kis kezek szorgoskodását!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails