2009. március 25., szerda

Ajándékeső....

Van egy kis elmaradásom...amit most pótolni szeretnék! Ezeket a szépségeket pénteken kaptam! Végre meg tudom mutatni ezt a sok gyönyörűséget, amit hozzott nekem a postás! :o)

Szóval, kaptam két meglepetés érkezett, igazi ajándékesővel!
Az első képen látható csodaszép hímzést, ollóőrt ollóval együtt, és a mesés illatosított fonalakat, vásznat, filc anyagot és szalagokat a SWAP-páromtól Michelle-től kaptam Görögországból! :o) ...és mind-mind a kedvec narancsos árnyalataiban...imádom, minden darabját!!! :o)




Nagyon szépen köszönöm, Michelle! Thank you very much, Michelle!


A másik boríték pedig KicsiKató édes kis hímzéseit rejtette, amit az Ő "Gézájával" ketten alkottak! Mesések...! A zsugorka pedig...tündéri rajta az a pirinyó nyuszóka! :o)
Örök hálám, drága Kató! Köszönöm, a kedvességed és a figyelmességed! Nagyon tetszenek!!!



Ez ám az ajándékeső, igaz!? :o)


6 megjegyzés:

Abile írta...

Tényleg gyönyörűséges dolgokat kaptál! Illatos fonal??!! Nahát... én még nem is hallottam ilyet, jó lehet vele dolgozni! :o))

Naomi írta...

Biztosan így van, Abile! Egyébként még én sem hallottam ilyen fajta hímzőfonalról, úgyhogy az újdonság erejével használom majd! (narancs, citrom és körte illatban) :o)

dviki írta...

Naomi, már régóta "visszajáró vendéged" vagyok. ;) Most megakadt a szemem, az egyik hozzászólásodon, hogy a pályázatra készített művedet a kaposvári foltvarrós lányokéval együtt fogod benyújtani, gyorsan meg is néztem a profilod...nos bár én nem foltvarrós vagyok, hanem xszemes, viszont én is kaposvári! :)))

Naomi írta...

Üdv az oldalamon, kedves Dviki!

Nagyon örülök neki, hogy végre-végre van egy kaposvári blogoló is a közelemben!
Ha írnál email-t, (a blogom jobb oldalsávjában megtalálod a címet)esetleg közelebbről is megismerhetnénk egymást! :o)

Barbi írta...

Csodás ajándékot készített és küldött neked Michelle! :)

Naomi írta...

Ugye milyen szépségek! ...csak nézegetem és nézegetem! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails