2009. március 19., csütörtök

Ajándékok...

Gyorsan kellett ma délelőtt készítenem valamilyen apró ajándékot! Egy nagyon kedves kisfiúnak az oviból és az Ő anyukájának! Délutáni játékra voltunk hivatalosak, és természetesen nem mehettem, mentem üres kézzel!


Ancsival még mindig nem oké minden, a fülére mentek rá a bacik, a héten eddig minden délelőtt a fülészetre mentünk,(már öltözni sem akart!)ezért semmiképpen sem akartam cipelni magammal bármiféle ajándék-beszerző körútra. Olyan dologban kellett gondolkodnom, amihez minden volt otthon!

Így esett a választásom a Tildas' macira! Tündéri, babusgatható, kedves kis barát lehet egy kisfiúcskának is! :o) Persze a lányoknak is kellett egy-egy, így a rózsaszín pöttyös anyagjaimből vállogattam. Balázskának pedig egy igazi "férfias" macija lett, fehér-sárga kockás, barna farkasfogból készült nyakba-valóval! :o)
Arcukat úgy hímeztem...próbáltam egyformára, de nem sikerült! Mind a hárman egyéniségek!!! :o)))

Együtt fényképeztem le őket, szerintem így igazán szembetűnő melyik is lett a fiatal úré! :o))



Amikor készen lettem a macikkal jöhetett az Anyuka ajándéka! Tényleg apró ajándék lett...de tulajdonképpen konkrét alkalom nélkül, csupán figyelmességként szerintem jól sikerült! Egy pici, fonott koszorúra horgoltam virágokat és hozzá levélkéket, kötöttem rá egy sárga-narancs szalagot, egy masnit és kész is volt a tavaszi ajtódísz!




Miután Apa hazaért, Ancsival "festegetős" órát (én inkább maszatolósnak mondanám)tartottak, mi pedig addig elosontunk Mesivel, és a macival kézenfogva!
Szuper délután volt...jót beszélgettünk egy fincsi kávé mellett, a gyerekek pedig házikót építettek a mackóknak...Mesi le is rajzolta! (Holnap beszúrom majd a rajzocskát, nagyon jó lett!)

Végszónak csak annyit, hogy a délután nagyszerűen alakult! A délelőtti havazást felválltotta a napsütés, Ancsi is jobban lett, az ajándékokkal is sikerült örömet szerezni, és csodásan éreztük magunkat! :o)
Remélem, lesz még alkalmunk megismételni.......!!!



9 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nagyon édesek lettek!! Remélem most már elkerül benneteket a betegség!!! Jobbulást:)

Abile írta...

Nagyon kedves ajándékokat készítettél! El is hiszem, hogy nagy volt az öröm! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Ayla írta...

Nagyon aranyosak lettek a mackók és a koszorú is nagyon szép lett!

nöné írta...

Nagyon szép látvány a macitrió, édesek. És az ajtódísz is nagyon tetszik, én is gondolkodok rajta, hogy készítek gyorsan egyet. Minden lenne is hozzá, csak ... a kendők beterítenek.
Ancsikának gyógyulást már végre valahára!!!:o)

AudreyN írta...

Tündériek lettek a macik és az ajtódísz is nagyon kedves. Én a hétvégére tervezem 2 ajándék maci elkészítését szintén ovis kisfiúnak, kislánynak. :-)

Andrea írta...

Hááát nem semmi vagy, és az ajándékok szuperek!!!!
Jobbulást!

Naomi írta...

Köszönöm szépen, Lányok mindenkinek!

Nagyon aranyosak vagytok!
Remélem, mostmár tényleg rendbe jön Ancsi, (ma már nem kellett mennünk a fülészetre, ez jó ómen) és újra visszatér az vidám, mosolygós angyalkám...! :o)

Puszi nektek! Szép napot!

Noémi

baboo írta...

nagyon figyelmes voltál, elhiszem, hogy örültek a meglepiknek a megajándékozottak! a macik nagyon édesek, én is imádom őket, most is készülőben van egy. gyors, édes, szeretnivaló! :) a "hétfő-projekt" végeredményét pedig kiváncsian várom, az anyagok nagyon impozánsak! :)

Naomi írta...

Köszike! Azóta beszéltünk már, Timivel és Balázska le sem teszi a macit!!! :o)

Szívemnek ez öröm!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails