2009. március 22., vasárnap

Madárkáim...

Ez a kedves kis madár-pár már készen van pár napja...Nagyon tetszenek! :o)
Egyszerűek, vidámak, és csodás anyagokból készültek!



...olyan édesen turbékolnak...



Ezzel a kis madár-párral együtt, már négy madárka a lakótársunk...Azt hiszem, hogy még nem meséltem, hogy mivel imádjuk a vidám csivitelésüket, Mesi kapott pár éve egy gyönyörűen trillázó kanárit. Nagyon jóban vagyunk...ilyenkor a konyhában szórakoztat engem főzés közben! Ha már igazán jó idő lesz,akkor pedig a teraszon élvezheti a tavaszi, nyári szellőt, a cirogató napsugarakat...és nem egyedül! :o)
Történt ugyanis, hogy Madár-kiállítás volt a városkánkba. Természetesen ott volt a helyünk! A lányok, - mondanom sem kell - egyiktől a másikig szaladgáltak, örvendezve, és szinte túlkiabálva a madár csicsergést!
Miután megcsodáltuk a csivitelő tollas társaságot, vettünk egy tombolát....és Mesi nyert egy hófehér hullámos papagájt, kalitkával, teljes felszereléssel együtt! Akkora volt az öröm, hogy még a könnyek is peregtek le a pici arcokon!
Azóta megtudtuk, hogy nagyon ritka a hófehér tollazat a hullámos papagájok között, és azt is hogy egy kislány madár költözött hozzánk!

Azért azt, meg kell jegyeznem, hogy azon túl, hogy lett egy újabb madárkánk, mi is örültünk Apával, hogy nem egy hatalmas Ara papagájt sikerült nyerni! :o))

Szóval, hamarosan "Ők" kiköltöznek a teraszra, a két kis madárkám pedig a virágaim között "repdes" majd! :o))


6 megjegyzés:

Melus írta...

biztosan gyönyörű volt az a kiállítás:)
szépeket alkottál:)

nöné írta...

Nagyon ötletes és szép a kivitelezés! Eszembe nem jutott volna madárkákat varrni. De ha volt, aki modellt álljon, ezt nem volt szabad kihagyni:o)

Naomi írta...

Köszönöm,Melus! Tényleg nagyon jól éreztük magunkat! Nem csak a Lányok, de én is imádom ezek a kis csivitelő tollasokat! :o)

Naomi írta...

Köszönöm szépen, Nöné!
Pontosan úgy történt, ahogyan leírtad! Most már a virágaim között, van egy édes csigám szalmakalapban, egy gyönyörűséges szitakötő, amit Kicsikatótól kaptam ajándékba, és most a madár-pár is fészket rakott nálunk! :o)

Abile írta...

Milyen szerencsések vagytok, hogy nyertetek! Igazán kedves kis madárpárt varrtál... és a tavasszal itt a szerelem és turbékolás ideje is (a madaraknál) :o)))

Naomi írta...

Köszi Abile!

Apa, azóta a Szerencse-lányának hívja Mesit... :o)

Turbékolás...egymásra figyelés...csodálatos dolog! Nem csak tavasszal...!!! :o)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails