2009. március 20., péntek

Pá-pá Meska!

Nem szeretnék hosszan írni erről a dologról, sokan megtették már helyettem! Sajnos be kellett zárnom a Meska boltomat, mert Gyed mellett nem lehet ilyesfajta tevékenységre adószámot váltanom! Picit sajnálom, és nem mondom, hogy később, amikor már lejárnak az itthon töltött évek, akkor nem lesz boltocskám, de erről biztosan tudatlak majd időben benneteket!

Az az igazság, hogy tényleg csak picit sajnálom, és a szívem mélyén fel is lélegeztem. Ha figyeltétek egy picit a polcokat, láthattátok, hogy a termékek száma csak nő és nő, az eladás viszont nulla! Bántott már hetek óta, nagyon.... :o( !!!

Úgyhogy, most a saját örömömre, mindenféle kötöttségek és kötelezettségek nélkül fogok varrni!!! Húúú,de jó volt ezt leírni! :o)

Szép napot Nektek!




8 megjegyzés:

nöné írta...

Aki szeretné otthonában látni csodás kezed nyomát, meg fog találni!:o))

Nina írta...

Miért van az, hogy ebben az országban mindig csak a kisembert szivatják??
Az igazi nagy halakat senki nem meri?!

Sajnálom :(

Abile írta...

Ha az utóbbi időben ez valamelyest már teher is volt számodra, akkor épp jókor jött ez az elhatározás! Hasonlóan érzem, mint Nöné! Van más megoldás is..., ami bár kevésbé látványos, de mégis csak működik! :o))

mmama írta...

Én mindig is csodáltam , hogy igy
föl meritek tenni ami eladó.
Lehet hogy azért mert én már éltem
a " feketéző " világban és vannak
emlékeim. Ugyan úgy mint mikor
kisiparos koromban " szivattak ".
A nagyhalak vigan úszkálnak, mig az
apró halak meg akik a létükért küzdenek szivnak.
Tényleg a csere a legjobb, csak igy
meg vissza felé haladunk, vissza a fára ?

Naomi írta...

Drágák vagytok, Lányok!

Köszönöm!!! Azért annyira nem vagyok ám elkeseredve, csak picit!
Akkor jobban bántana a dolog, ha több lett volna a sikerélmény!

Így viszont bepótolom, ami elmaradt! Varrok párnákat a nappaliba, és egy függönyt is a bejárathoz. Itt a húsvét a nyakunkon, igaz, hogy 50 tojásom már van, de a lányoknak még van egy tervem amit megvarrnák, aztán jön Ancsi születésnapja májusban, egy kis takarót gondoltam neki...szóval tervem rengeteg! :o)...és ezek csak a nagyobb dolgok voltak...közben befejezem Ancsinak a kalapkát, keresztszemeseim is vannak befejezetlenül...úgyhogy nem fogok unatkozni!!!!

Puszi Nektek és a mégegyszer köszi a kedves szavakat!

KicsiKató írta...

Nos igen, nagyon vékony a határ a kreatív örömteli alkotás és a robotolás-stresszelés közt. Én is azt gondolom, a vevők meg fognak találni, ha téged akarnak! Csodálom a pozitív szemléleted, ügyes vagy:))

baboo írta...

A többiek többé-kevésbé összefoglalták az én véleményemet is, de annak örülök, hogy megkönnyebbültél, ebben az egész alkotós-kreatívkodós dologban az a legjobb, ha szivesen csináljuk, hiszen úgy készülnek szeretetteljes, csodaszép alkotások!

Naomi írta...

Teljesen igazad van, Baboo! Bár én úgy érzem, hogy eddig is szívesen varrogattam...és sokat! Próbáltam minél változatosabb portékákat megmutatni,különböző technikák felé kirándultam, és cseppet sem bántam meg!
Viszont hiányérzetem az van, hiszen fantasztikusan jó érzés, hogy embereknek tetszik amit csinálsz, és áldoznak is érte! Nem arról a kis pénzről beszélek, hanem az érzésről...ez hiányzik, és fog is még egy darabig!

...de, hogy vidáman fejezzem be ezt a kis monológot: hamarosan mutatot egy-pár apróságot, és a párnák is készülőben!!!! :o))

Ölellek!

Noémi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails