2009. április 10., péntek

Célhoz ért ajándék...

...egy olyan szívemhez-lelkemhez közel álló "blog barátnémhoz", Nönéhez!!! :o)

Drága Nöné!
Mivel jelezted, hogy megkaptad a csomagocskát, ezért bátorkodom megmutatni országnak-világnak, hogy mit készítettem Neked! :o)
Biztosan emlékeztek még, talán tavasz elején lehetett, amikor csomagom érkezett, Gyöngyitől! Egy meseszép kötött kendőt küldött nekem! Imádtam hordani, bár most a szekrényben pihenget,de ha meglátom eszembe jut, mennyi munkája lehetett vele, milyen gonddal állította össze a csomagot, mennyi energiát fektetett bele...és nekem szánta...ismeretlenül...tiszta szívből!

Természetesen az első gondolatom az volt, hogy valamivel, valamikor meg kell hálálnom ezt a kedvességet, hát most jött el az alkalom! :o)




Varrtam egy táskát. Egy számomra új technikát próbáltam ki, most először. Microkord anyagra, filcből készítettem rátétet, és színátmenetes cérnával tűztem. A kord gyönyörű mohazöld színű, - az egyik kedvencem - egy faágat vágtam ki filcből, levélkékkel, két madárka csücsül rajtuk. Csiszolt gyöngyöt használtam díszítésként, a madárkákhoz és a tűzés kacskaringóihoz is.




Oldalait és a hátsó táskalapot is tűztem.




Zippzárral záródik. Belső bélése egyezik a felső szegés anyagával, belső zsebek is vannak benne. Remélem, drága Nöné elnyeri a tetszésedet, és eszedbe jutok majd ha viseled! :o)
...és hogy ne legyen üres a táska, plussz egy villámkezű kötögető hölgy ajándékának szántam, egy adag mellírozott fonalat tettem bele...ugye, hamarosan láthatunk belőle valami szépséget! :o))




Bízom benne, hogy sikerült a meglepetésem, és érzed Nöné, hogy nagy szeretettel öltögettem!!!


10 megjegyzés:

Silerika írta...

Kitől, kinek és mi az? :O

enigma írta...

naigen :)

Naomi írta...

Jól van, jól van, Lányok!!! Hát...ez elsőre így sikerült! :o)
...de javítottam, illetve folytattam és a végére értem szerencsésen a bejegyzésnek!
Most már választ kaphattok a kérdésekre!

Puszillak Benneteket! :o))

nöné írta...

Drága Noémi! Itt is nagyon-nagyon köszönöm a csodás ajándékot, és a kedves szavaidat! Én sajnos közel sem tudom ilyen csodásan bemutatni két kezed alkotásait, de én is gyorsan (bár nem ilyen szakszerűen) fotóztam, és feltettem a blogomra, hogy minden kötős és nem kötős kedves olvasóm és blogbarátnőm láthassa, milyen kis csodával lettem gazdagabb. Köszönöm mégegyszer. Millió puszi Neked!

Silerika írta...

Kiváncsiságom maximálisan kielégítve :) Kicsit irigykedhetek?

nöné írta...

Nagyon is, Erika!

KicsiKató írta...

Naomi, meg kell mondjam, megdöbbentettél:))) Tudod, tőlem távol áll a habos-babos-romantikus mintavilág, de ez a táska... Meseszép!! Csodásan kidolgozott minták, remekül kivitelezett tűzés, harmonikus földszínek... Csodás!!!!!

Áldott, szeretetteljes húsvétot kívánok neked és a Naomi-családnak:))

KicsiKató

Naomi írta...

Drága Nöné!

Nagyon szívesen!!! Szívből kívánom, hogy használd egészséggel! :o)

Naomi írta...

Örülök, Erika, hogy sikerült minden kérdésedre válaszolnom!!! :o)) ...és igen kicsit irígykedhetsz! :o))

Naomi írta...

Nagyon szépen köszönöm, KicsiKató a kedves,dícsérő szavakat! Örülök neki, hogy Neked is tetszik! Szerintem is, egy egészen jól sikerült darab lett! :o))

Áldott, békés Ünnepet kívánunk Neked! : a Naomi-család!!! :o)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails