2009. június 19., péntek

Útra készen a kis csapat...

Az utolsó simításokkal ma, kora reggel készültem el! A lényeg...készen áll a kis csapat, hogy új otthonába utazhasson! Mindenki felöltözött, - talán picit melegen is, már a hétvégei nagy lehülésre gondolva - és persze azért is, hogy a fotókon jó benyomást kelthessenek!

Jöjjenek először Mackóék! Csak rájuk kell nézni! Ők egy pár! Gerda maci csábos pillantásokat vet Aladárra, aki kockás rövidnacijában hódol neki! Gerda nagyon romantikus macilány, Ali pofiján pedig ott a kaján vigyor, amitől hihetetlen önbizalomról tesz tanubizonyságot! Szerintetek is? :o)




A parányi virág tündérkék megszeppen tekintettel néznek a nagyvilágra... Nemrég bújtak ki a védelmező virágszirmok közül...!



...és végül, de nem utolsó sorban itt vannak a "felnőtt" tündérek, akik már lámpaláz nélkül pózolnak a fotómasina előtt!




Hát...mára ennyi! Ma a takarításé, és a minden nemű házi munkáé a főszerep, úgyanis "háborús" állapotok uralkodnak a két napos folyamatos varrás után...!


14 megjegyzés:

baboo írta...

szépséges kis csapat gyűlt össze, tuti sikerük lesz! az én kedvenceim a kis tündérek, nem mintha a nagyok nem lennének bájosak, csak most itt a verőfényes napsütésben kényelmetlenül érzem magam a meleg pulcsijuk miatt. de hogy fogom irigyelni őket pár hónap múlva... :)

nöné írta...

Hiába, a gyermekem a számból vette ki a szót, én is pont azt akartam mondani, hogy klassz kis csapat gyűjtöttél össze. Nekem nincs igazi kedvencem közülük, mindegyik egyformán aranyos!

Barbi írta...

Micsoda mennyiség és minőség! Olyan szépséges mind!És azok a mackó-rövidnacik! :DDDD

Abile írta...

Ennyi gyönyörűséges "aprónépet" varrtál! Meseírással még nem próbálkoztál? Szeretem olvasni, ahogy írsz! :o))

Unknown írta...

How wonderful Tilda !! Also the bears, compliments!!

Ledorka írta...

Ezt mind két nap alatt varrtad? Le a kalappal! Csuda bájosak. :))

Naomi írta...

Köszi Baboo! ...hétvégén már hideg lesz ám, arra az időjárásra készültek a tündérek! :o)

Naomi írta...

Drága vagy Nöné!

Puszi!

Naomi írta...

Örülök, Barbi, hogy tetszik a mackó-rövidnaci!

Naomi írta...

Hát...Abile! A kislányaimnak néha találok ki meséket, de komoly írással még nem próbálkoztam! Ennek ellenére nagyon örülök, hogy szereted olvasni az írásaimat! :o)

Naomi írta...

Jaj, de jó, hogy Te is így látod, Mici! Hiába, aki hódítani akar... :o)

A takarítás elkészült...de nem volt olyan kellemes ebben a nagy melegben... :O(

Naomi írta...

Köszi Lidércke!

Tényleg két nap alatt varrtam, de azt be kell, hogy valljam, hogy éjszakába nyúlóan!

Naomi írta...

Thanks Elisabetta! I am glad, that like!

Csilla írta...

Mind nagyon-nagyon aranyos, nálam mondjuk a macik a nyerők, de a tündérkék is édesek. Nem semmi teljesítmény ennyi idő alatt, nagyon ügyes vagy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails