2009. november 19., csütörtök

Készülődés...

Amiket most mutatni szeretnék Nektek, mind megrendelésre, és a karácsonyi vásárra készültek!
A heti mérleg...50db. szaloncukor, 6db mikulás csizma, 5db. nőcis csizma dísz, és pár félkész hóember, macika és pacika...az utóbbi háromról majd később! :o)

Mesés anyagokat találtam...mind a három színből készültek kalóriszegény, nem az ízlelő bimbókat, hanem a szemeket gyönyörködtető textil szaloncukrok! :o)

A bronzosan csillogó, a barna-arany színkombináció miatt a kedvencem! Nagyon elegáns!A bordón csillogó is nagyon szépen mutat majd a karácsonyfán...A fenyő zölden csillogó cukik, nem tudod, miért ragadtak meg ennyire, de rabul ejtettek, ez biztos... :o)...készült még piros, arany csillagokkal, és óarany színben is, de ezek még a tavalyi beszerzésű anyagok...persze, idén is tetszenek! :o) Az összes egy kupacban...A mikulás csizmák kétféle, country stílusú anyagból készültek, kétféle méretben.
Remélem, a Mikulás díjazza majd, ha ilyen csizmákba rakhatja a meglepiket...! :o)

...a vigyorgó hóemberes... :o))
...a szivecskés, csillagos...Végül, de nem utolsó sorban, szeretném megmutatni ezeket a nőcis csizma-díszeket. Készítettem már ilyet, más anyagból, de a kedves megrendelőm ezt a fehér anyagot választotta, csipetnyi csillogással!A kézműves vásárra való készülődés mellett, persze a Család sk. ajándékai is készülgetnek, illetve tervben vannak még! Keresztszemezek is esténként, hamarosan elkészülök a SWAP ajándékommal is...!

Egyszóval nem unatkozom, de ez így van jól!!! :o)

Kellemes alkotással teli napokat, estéket kívánok Nektek!
14 megjegyzés:

Amanda írta...

Szép kis kollekció!
Egyben beköszönök hozzád. Remek dolgaid vannak, nagyon tetszik a blogod. Ezek a szaloncukik olyan édesek. Én is tervezek néhányat saját fánkra, bár még ki kell agyalnom hogyan is működik a dolog. Saját ötlet, vagy hozzáférhető?

Naomi írta...

Üdvözöllek Amanda!

Köszönöm a kedves szavaid! :o)

A szaloncukik nem saját ötlet alapján készültek! Valamelyik foltvarró oldalon találtam már évekkel ezelőtt...de én úgy érzem, és remélem, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül, hogy hozzátettem egy kicsi kis pluszt!
Az anyagválasztásra, és igazi cukikhoz nagyon hasonló külső elérésére gondolok! :o)

Naomi írta...

Hát...ez az utolsó mondat! :o)

Szóval azt szerettem volna írni, hogy próbálom a legtökéletesebben tükrözni a valódi szaloncukrok alakját!...és csak remélem, hogy ez sikerül!

nöné írta...

Mennyi-mennyi szépségesség! Valóban roppant élethűek ezek a cukik! A miki-tasik nagyon egyedik, márcsak a színük miatt is, a csizmákról pedig nem is szólok. Azokat, bármikor készíted, megcsodálom!

Kovácsné Julcsi írta...

A szaloncukrok gyönyörűek és a fotók is nagyon tetszenek!

Abile írta...

Mindig csodálom, hogy mennyi rengeteg mindent tudsz varrni... és nagyon irigyellek is ezért! :o))) Csodaszépeket készítettél... Ezek már a hatodikai vásárra készültek??

Anita írta...

Már láttam én is valamelyik blogon hasonlókat, de az igyekezet bevált, mert ezek tényleg egyediek, mindig szívesen nézegetem az újabb és újabb munkáidat!

Silerika írta...

Nagyon szépek, és különlegesek a cukorkák, de a kedvencem a nőcis csizma! :o)

Naomi írta...

Drága Nöné!

Nagyon örülök, hogy tetszenek a díszeim! :o)

Naomi írta...

Köszönöm Julcsi!

Örülök, hogy tetszenek a cukik, és a fotók is! :o)

Naomi írta...

Drága Abile!

Köszönöm! Igen, ezek a portékák kaphatóak lesznek az Égervölgyben! Már alig várom, hogy talizzunk! Ugye ott leszel? :o)

Naomi írta...

Köszönöm Anita! Valóban láthattad már, hiszen a Meska is el van árasztva vele! Ezért törekszem én a legmesszebbmenőkig arra, hogy igen is, lógjon ki a sorból!!! Legyen egyedi, és igényes!!! :O)

Örülök, hogy olvasod a blogom, és várlak vissza! :o))

Naomi írta...

Köszönöm Erika!

Igen, nekem is kedvenceim a nőcis csizmák! ...csak legyen időm a mi fánkra is készíteni párat! :o)

Barbi írta...

De rég írtam már neked, pedig minden, de minden munkád figyelem! :D Ezek a karácsonyi zoknik csodásak!!!!! A szaloncukrok nem különben! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails