2009. december 1., kedd

Barna romantika..csipetnyi csillogással

Már olyan régen varrtam táskát. Még talán az Ősz elején. Már szinte hiányzott is, egy-egy szép, elegáns darab, amit öröm készíteni! :o)

Miután ezt végiggondoltam, érkezett egy email. Egy nagyon kedves, már-már réginek mondható megrendelőm keresett meg. Szeretne egy alkalmi táskát, olyat, mint a "Barna romantika"! Gondoltam, semmi akadálya! Anyagom még éppen egy táskára való, viszont a műbőr táska fül okozott pici fej törést. Nyers színben nem találtam, csak barnában...de annyira sötét árnyalatban, hogy nem passzolt az anyaghoz. Nagyon komorrá tette. Aztán szóba került a gyöngyökből készült táska fül, drótra fűzve. Kipróbáltam, de nem tartottam túl biztonságosnak, és a rögzítésére sem találtam tetszetős megoldást.
Így a saját anyagából készült fülek mellett döntöttünk.




A díszítésben teljesen szabad kezet kaptam. Ismerve a kedves Hölgy ízlését, - hiszen, már a harmadik táskát varrtam neki - és alkalmi táskára gondolván, picit fel kellett még dobni valamivel.
A kedvenc gyöngyeim között kezdtem el keresgélni. Erre a barnásan-áttetsző, apró masni gyöngyre esett a választásom. Színben is harmonizál a táska anyagával, és nagyon szolid, de mégis gyönyörű a csillogása! :o)




A táska előlapján lévő virág-motívumot tűztem körbe, ezzel is hangsúlyozva az anyag szépségét. Aztán ezeket a virágokat, szirmokat, leveleket gyöngyöztem fel.
Szolidan elegáns, egyedi táska lett!




Nekem nagyon tetszik! :o) Nagyon bízom benne, hogy viselőjének is kedvence lesz! :o)




4 megjegyzés:

elina írta...

Nagyon kis csinos darab:-)

bruercsi írta...

Nagyon szép lett! Szolid, de azért mégis mutatja magát!

Abile írta...

Gyönyörű az anyag és a forma is csudaklassz!

Edige írta...

A sikerben teljesen biztos lehetsz, véleményem szerint. Az anyag tényleg csodás...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails