2010. június 21., hétfő

Vásári Krónika - Tihany

Az idő nagyon kegyes volt Hozzánk szombaton, délelőtt még szeles idő volt, de legalább nem zuhogott az eső. Délutánra viszont már sütött a nap! :o) A szervezők megkönnyebbült arcát látva, (hiszen, még pénteken a rendezvény sátorban térdig érő víz állt) kezdtünk el kipakolni. Azért beszélek többes számban, mert természetesen Apa mindenben segített nekem, amit itt is nagyon köszönök! Puszik! :o)

Ilyen lett a kis asztalunk...



...részletek...! :o)






Nagy, nagy örömben volt részem!.o) Végre-végre, hosszú idő után találkozhattam Edigével, és Dudittal! Kirándulásra szánták a szombatot, és engem is meglátogattak! Nem jutott sok időnk beszélgetni, még nagyon-nagyon szerettem volna! Az biztos, hogy összehozunk egy talit valahol, ahol, egy jó kávé mellett dumcsizhatunk egész nap! :o)

Egy ismeretlen ismerőssel is összehozott a sors! Nézelődés közben Swallowji ismerte meg a munkáimat. Ez annyira jó érzés!!! :o)


Szép nap volt!


3 megjegyzés:

Abile írta...

Fantasztikus lehetett a vásár és látod-látod az égiek is a kedvedben jártak a szép idővel! :o) Remélem, hogy a vásár végére nem sok minden maradt az asztalodon! Millió puszi és ölelés!

Naomi írta...

Tényleg nagyon jó volt, Anikó! Igazi forgatag! :o)

Puszi és ölelés Neked is!

Edige írta...

Én is azon leszek, hogy összehozzuk mihamarabb azt a kávézást...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails