2011. január 23., vasárnap

Még egy nap!!! :)

Egy pici türelmeteket kell kérnem! El kell halasztanom a sorsolást!...Történt ugyanis, hogy drága Emesém leengedte ma délután a redőnyét a szobájában. Tudom, ez nem elég indok, hogy kis haladékot kérjek a nyertesek kihirdetésével, de ez az akció olyannyira sikerült, hogy szétesett majdnem az egész redőny...Apával fél délután próbálkoztunk visszatuszkolni a sínbe a darabokat...Ki gondolná, hogy egy harmadik emeleti lakásba nem elég egy háztartási, alumínium létra?...Most kellett volna kettő, mert az étkező székről nem értem el a redőny tetejét, és nem tudtam segíteni, úgy ahogy szerettem volna...Aztán telefonos segítséget kértünk, hamarosan jött Nagypapi, aki a 188 cm-ével, már elég volt, ha székre állt...Végül is sikerült a redőnyt a rendes helyére rakni, de felhúzni nem...mert a redőnyfelhúzó letekeredett a tárcsáról...és csak felhúzott állapotban lehet visszacsévélni. Újabb telefonos segítséget kértünk, így holnap reggel, érkezik egy hozzáértő szakember, aki beengedi majd a napfényt Mesi szobájába...:)
Szóval ilyen akadályok álltak a sorsolás útjába! Az ajándékok készen várnak Benneteket, de sajnos fotózni nem tudtam őket, mert időközben besötétedett...és szép fotókat csak természetes fénynél tudok készíteni...

Szumma-szummárum holnap fény derül a nyertesek kilétére, és arra is, hogy milyen ajándékokat készítettem...Annyit elárulok, hogy a három ajándék, egy stílusban készült, de mégis mások!...Viszont mindegyikben visszaköszön a romantikus hangulat...:) Holnap délután sorsolok!!! Addig még jelentkezhet, aki nem tette, a többieknek, akik eddig megtiszteltek a jelenlétükkel, pedig nagyon köszönöm a megértését és a türelmét! :)



6 megjegyzés:

bruercsi írta...

Hihi! Nekünk január 3.-án szakadt le Dorka redőnye, csak hogy mi a 8.-on lakunk!! Janim 2xfél napot izmozott vele, de megcsinálta!!!

bruercsi írta...

Jaj, most visszaolvasva, amit írtam, nehogy azt hidd, hogy kinevettelek, csak, az a furcsa, hogy 1 hónapon belül ugyanaz történik velünk.

Naomi írta...

Dehogy, gondolom Ercsi! :) Most már én is mosolygok a dolgon, de délután elég mérges voltam...Nem elég, hogy nem tudtam a játék határidejének megfelelni...még a redőnyt sem értem fel...pedig annyira nem vagyok kicsi..167cm :)
Próbáltam úgy segíteni Apának hogy a redőny réseibe beakasztottam a körmeim, és szinte azzal tartottam, amíg Ő felülről húzta...Nem bírtam...elengedtem, és három ujjamról olyan egyenesre levágta a körmöm, hogy feljajdultam...!
A lényeg, holnap már jó lesz...és sorsolhatok is!!! Puszi! :)

szaberka írta...

Nem baj (illetve a redőny igen), még egy nap reményteli izgalom :)

sample írta...

Gratula a heroikus gyözelemhez:)))
Nállunk mind ez még fából és 5 db van belölle.Idönként nállunk is hasonló harcok folynak és általában a legrosszabb időben:)))))
Most fedeztem fel a játékos felhívásod,ha beférek szívesen játszanék veletek én is.
Jobbulást a redönynek:)))))

Naomi írta...

Igaz....örülök, hogy így gondolod!:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails