2011. január 28., péntek

Új felkérés..új feladat..új kihívás...!

Már jó ideje levelezünk egy kedves Hölggyel, aki rátalált a blogomra, és olvasgatás, nézelődés közben fogalmazódott meg benne a gondolat, szeretne megkérni, hogy készítsek a kislánya szobájába egy falvédőt! :) ...de nem akármilyen falvédőt ám! :)

Fehér vászon alapra, piros cérnával tűzött, indás, virágocskás, mintára gondolt...Bevallom őszintén, először meglepett a dolog...és össze kellett álljon bennem a kép, hogy milyen is lehet...lesz a mű...Zsófi mindenben segítségemre volt...fotó részleteket küldött a kislánya szobájáról, hogy el tudjam képzelni, hova is kerül majd a falvédő. Rajzoltam...tervezgettem...Ő pedig rábólintott az egyik, neki tetsző tervre...és kezdődhetett is a munka! :)
Itt meg kell említenem, drága Blogbarátnőmet...Ercsit, akivel átbeszélhettem a dolgot...Nagyon köszönöm, Ercsi! :)

Mielőtt elkezdtem volna tűzni, volt egy kisebb harc bennem...Én és a piros szín, nem vagyunk barátok...Komolyan szoktatni kellett a szemem a látványhoz...:)... de mutatok is egy-két részletet...hol is tartok most...:)



Kb. a felénél járok. Nem is írtam még a méretét...210*90cm! Szóval, nem egy apróság! :)



Ha elkészültem a tűzéssel, akkor csak a munka nehezén vagyok túl..! :) Ugyanis, olyan terveim vannak még vele, hogy a virágok közepét, illetve szirmait piros gyöngyökkel szeretném díszíteni...mindenféle szabály nélkül..valahogy úgy képzelem el, mintha a virágport szétszórná a tavaszi szellő! :) ...és egy-két horgolt virágocska is lesz rajt...hogy a térbeli hatás is érzékelhető legyen!



Mostanra egészen kibékültem a piros színnel...A fehér vásznon, rusztikusan hat...

Mit gondoltok? Tetszik?




19 megjegyzés:

jutka írta...

Már így is szép. Kíváncsian várom a végeredményt.
Nagyon szép dolgokat készítesz!

KisVirág írta...

Tetszik??!! Őrületesen jó, eszméletlen! Kíváncsi vagyok a végeredményre!! :))

Süle Mónika írta...

Csodaszép!!! Mikor fogok én így tűzni? Gondolom a szabad gépi tűzés keretében készült... próbálkozom de nekem nem sikerült még szép egyenletes öltéseket produkálni, ilyen szép mintáról meg nem is álmodozom egyenlőre. Nagyon ügyes vagy!!!!

Unknown írta...

Szerintem csoda szép lesz, és nagyon jól mutat a piros a fehéren. Várom a fejleményeket!

Bea írta...

Szép lesz nagyon!
Nekem Viki szobájába kell egy egy ágytakarót varrnom, mert a régi nem illik a lilás színvilágához...de nehezen állok neki....

Naomi írta...

Köszönöm Iluj! :)

Naomi írta...

Nagyon örülök, Kisvirág...hogy ennyire tetszik...! :) Holnap folytatom a tűzést, és terveim szerint, talán hétfőn elkezdem a gyöngyözést...:) Majd fotózom...

Naomi írta...

Ugyan...Mónika! Ügyes vagy, Te! :) Csak kitartás! :)

Köszönöm a kedves szavakat..nagyon jól esik az elismerés! :)

Naomi írta...

Örülök, Szilvi, hogy tetszik...Igen, most, hogy már több órát töltöttünk a falvédővel kettesben...én is megbarátkoztam a színével... :)

Naomi írta...

Köszi Bea! :) Igen, ez így van...amíg az első öltésig eljutsz, az a nehéz...aztán, ahogy látod, hogy alakul a minta...egyre többet és többet akarsz...! Legalább is, én így vagyok ezzel...na még egy inda...még azt a két levelet...a madárkát sem hagyhatom ki...! :))...és nehezen sikerül elszakadnom tőle! :)

sample írta...

Nagyon szépségesen kitaláltad.Olyan igazán lányos darab lett belölle,hát még,ha elkészül.Gratulálok!

bruercsi írta...

De még mennyire tetszik!! Ügyes vagy, tudtuk eddig is. A horgolt virágoktól lesz igazán Naomis, számomra! A gyöngyök már csak hab a tortán! :)

Naomi írta...

Kedves Sample!
Az lebegett a szemem előtt, amikor rajzoltam a terveket...hogy tükrözze a kislányos romantikát...és passzoljon a szoba arculatához akkor is, ha már nagyon lesz a kis hölgy! :)

Naomi írta...

Drága Ercsi! Nagyon jól esett a beszélgetésünk...még nem is volt alkalmam megköszönni! :)
A horgolt virágoktól talán tényleg, még Naomisabb lehet...a gyöngyök pedig, nem is tudom, hány zacskócskával vegyek! :))

Nelli írta...

Álomszép!Nagyon ügyes vagy!Biztos örül majd neki a kislány.:-)

Naomi írta...

Köszönöm szépen, Nelli! Mindent megteszek, hogy így legyen! :)

Edige írta...

Gratulálok! Csodaszép lesz.

Naomi írta...

Köszönöm, drága Edit! :)

Abile írta...

Most látom csak micsoda fantasztikus nagy munkában vagy! Ez hatalmas és gyönyörű! Kitartást kívánok hozzá!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails