2008. április 20., vasárnap

KÖLTÖZÜNK!!!

Szeretnék egy kis időre elköszönni Tőletek! Elköszönni minden kedves blog olvasómtól, minden kedves régi és új barátnőmtől, alkotótársamtól! Persze, nem végleg, csak néhány hétre, na jó valószínű három hétre. Az ok: KÖLTÖZÜNK!
Már most felfordulás van a lakásban mindenütt, szó szerint mindenhol van minden! A fejem bele fájdul ha ránézek erre az elképesztő káoszra! A hétvégénk már pakolással telt, már csak kevés a személyes holmink itthon, de azért még akad... Holnap jönnek a szállítók és viszik a bútorokat is... Ez az utolsó esténk...Eléggé megvisel...Nem igazán szerettem itt lakni, az okokat most nem sorolom, de mégis sajog a szívem! A lányokat ebbe a házba hoztuk haza születésük után, itt tanultak járni, beszélni, ide köt nagyon sok szép emlék!!! Nehéz... Ancsi arcán a döbbeneten kívül mást nem láttam, amikor délután hazahoztuk a mamiéktól, Mesi viszont pityeregni kezdett, és nem szólt másról az esténk, hogy mennyire fog hiányozni a szobácskája, és hogy mennyire más lesz minden. Együtt sírtunk.... Főleg a következő három hétben lesz más, mert azért kis bökkenő van ebben a költözésben még pedig az, hogy erre az időre ki kell költöznünk Zsolti szüleihez, egy közeli falucskába. Nincs messze, de mégis másképp zajlanak majd a napok, hiszen nem otthon leszünk. A toleranciának nagy szerepe lesz ezekben a napokban, amitől kicsit tartok is, de a cél lebeg a szemem előtt, és tudom, hogy hamarosan egy csodálatosan felújított, szépséges, világos, napos lakásba költözünk!!!

A varrásról le kell, hogy mondjak ezideig, és már most hiányzik!!! Hímezni viszont sokat fogok, legalábbis terveim szerint! Esténként...ha lesz erőm! Megpróbálom, majd feltölteni a képeket, de nem tudom, hogy hogyan fogok ott boldogulni a számítógép adta lehetőségekkel...Azért majd igyekszem! Ha viszont nem sikerül, akkor is nyomon fogom követni a munkáitokat, azt megígérhetem!
Remélemk, hamarosan tudok írni megint! Addig is sok szépséget varrjatok, hímezzetek és alkossatok!!! Legyen benne nagyon sok örömötök!!!

8 megjegyzés:

enigma írta...

hajrá, Noémi....nagyon együtt tudok érezni veled, de biztosan a jó felé haladtok, nemsoká a sok szépségeddel díszítgetheted az új otthonotokat...addig is kitartás,
sok puszi, így ismeretlenül is:)

KicsiKató írta...

Várunk vissza nagyon, gondolj bele, utána mennyire klassz lesz egy olyan házban lakni, amit nem csak az emlékek miatt szeretsz.. Három hét hamar el fog telni, kitartás!!!

Puszi

Nina írta...

Visszavárunk! :)
És tényleg csak az lebegjen előtted, hogy hamarosan milyen klassz kis új otthonotok lesz!!
Kitartást addig is :)

beszand írta...

Várlak vissza!
Hidd el a jót hamar megszokod. Mi 5 éve költöztünk az új házunkba, először én is így éreztem aztán most már olyan mintha mindig itt laktunk volna.

Edige írta...

Kitartás! Én is nagyon várlak...

Clinique-Bogi írta...

Siess vissza!

Ibcsy írta...

Én is várlak, hogy rácsodálkozhassam a szépségeidre!
Kb. hat éve költöztünk. Sírtunk, mint a záporeső. De egy szebb környezet idővel képes pótolni a régit.Én tulajdonképp még egy kicsit irigykedem is.Csodás egy új lakást berendezni, széppé tenni.

mormotaorsi írta...

Mi decemberben költöztünk, de már májustól albérletben illetve anyóséknál laktunk felváltva, szóval meg tudlak érteni! Kitartás, tényleg sok türelem kell majd hozzá, de ilyenkor mindig gondolj majd arra, hogy nemsokára mekkora öröm lesz az új ház! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails