2009. január 7., szerda

Az olvasás öröme...

Edige játékra hívott!

Arra volt kíváncsi, hogy milyen könyveket olvastam a tavalyi évben. Picit törtem a fejem, de azért összeállt az az 5 kedvenc, amit olvastam. Persze ezek mellett rengeteg-rengeteg mese, mese, mese...tartozik még a repertoárhoz, amiket minden nap olvasunk a lányokkal. Mostmár esténként kettőt, hiszen a 4 és fél évnyi korkülönbség miatt az érdeklődési körük természetesen más.... :o)

Hát akkor lássuk,melyik könyvek az én favoritjaim:

- Celine Dion: Életem az álmom Nagyon olvasmányos, csodálatos élettörténet a kedvenc énekesnőmről...
-Palotás Petra: Bankok titkai Utikönyv és mégsem... Tetszett!
-Robert James Waller: Madison Megye Hídjai Gyönyörű szerelmi történet, két emberről, aki hihetetlen vonzalmat éreztek egymás iránt, mégsem teljesedhetett be a szerelmük... "bőgős könyv"
-Aztán a másik véglet! Havas Henrik: A bűnről és bűnhődésről A kemény, sötét valóság olvasható ebben a könyvben, a Tanár Úr irónikus és cinikus leírásában.
-Pataky Attila: Bor, szex és Rock&Roll Nagyon szórakoztató életút az énekes elmúlt 20 évéről magánéletben és a karrierje alakulásában. Mély érzésekkel fűszerezve!

Hát ennyi...de már erre az évre is van egy-kettő a tarsolyomban!

Hogy ne szakadjon meg a lánc én kíváncsi lennék mit olvas, vagy olvasott a tavalyi évben a szabad óráiban Baboo, Enigma!!!

Kíváncsian várom!!! :o)

4 megjegyzés:

Edige írta...

Köszönöm, hogy megosztottad velünk!

Naomi írta...

Nagyon szívesen, ha ilyen szépen kértél, hogy játszunk egyet! :o)

Névtelen írta...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

文章 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails