2009. január 7., szerda

Az olvasás öröme...





Edige játékra hívott!

Arra volt kíváncsi, hogy milyen könyveket olvastam a tavalyi évben. Picit törtem a fejem, de azért összeállt az az 5 kedvenc, amit olvastam. Persze ezek mellett rengeteg-rengeteg mese, mese, mese...tartozik még a repertoárhoz, amiket minden nap olvasunk a lányokkal. Mostmár esténként kettőt, hiszen a 4 és fél évnyi korkülönbség miatt az érdeklődési körük természetesen más.... :o)

Hát akkor lássuk,melyik könyvek az én favoritjaim:

- Celine Dion: Életem az álmom Nagyon olvasmányos, csodálatos élettörténet a kedvenc énekesnőmről...
-Palotás Petra: Bankok titkai Utikönyv és mégsem... Tetszett!
-Robert James Waller: Madison Megye Hídjai Gyönyörű szerelmi történet, két emberről, aki hihetetlen vonzalmat éreztek egymás iránt, mégsem teljesedhetett be a szerelmük... "bőgős könyv"
-Aztán a másik véglet! Havas Henrik: A bűnről és bűnhődésről A kemény, sötét valóság olvasható ebben a könyvben, a Tanár Úr irónikus és cinikus leírásában.
-Pataky Attila: Bor, szex és Rock&Roll Nagyon szórakoztató életút az énekes elmúlt 20 évéről magánéletben és a karrierje alakulásában. Mély érzésekkel fűszerezve!

Hát ennyi...de már erre az évre is van egy-kettő a tarsolyomban!

Hogy ne szakadjon meg a lánc én kíváncsi lennék mit olvas, vagy olvasott a tavalyi évben a szabad óráiban Baboo, Enigma!!!

Kíváncsian várom!!! :o)

2 megjegyzés:

Edige írta...

Köszönöm, hogy megosztottad velünk!

Naomi írta...

Nagyon szívesen, ha ilyen szépen kértél, hogy játszunk egyet! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails