2009. január 18., vasárnap

Egyik a másik után...

avagy, terveim a 2009-es évre!

Régóta adós voltam már ezzel a bejegyzéssel, most pótolom az elmaradást!

Hol is kezdjem?

- Szeretném megvalósítani, amit már tavaly nyáron elkezdtem...még pedig, hogy készítek a folyosónkra egy RP-mintákból álló "fasort"! A Jegenyém már keretezve, készülnek majd mini fácskák, és még pár nagyobb minta. Szeretem őket, magával ragadott az egyszerűségük! Ennek ellenére hihetetlenül jól mutatnak...
- A keresztszemes munkáknak még nem teszek pontot a végére: a konyhámba is tervezek egy gyönyörűséget!
- A hímzés mellett természetesen nem hanyagolom el a varrást sem, hiszen az én kedves Vásárlóimat a Meskán, továbbra is bő, és igényes választékkal várom!
- Amivel kicsit össze kell, hogy kapjam magam, az Mesi farsangi jelmeze, menyasszony lesz! Az anyagot már megvettem, szatén,organza és egy szép régi függöny csipke részéből szeretném összehozni. Az alsó szoknya már tüllel tűzve készen van...
- Május 15-ig be kellene küldenem egy országos pályázatra egy foltmunkát...de erről majd később bővebben írok!!! :o)
- Van egy esküvői meghívásunk a nyárra...valamilyen csini ágytakaróval kellene meglepni az ifjú párt!
- ...és sok-sok sk. készített ajándék a Családomnak, és kedves blogoló Barátnőimnek!

A kreatív részről hirtelen ennyi jutott eszembe!

Van még egy hatalmas dolog, ami a 2009-es évhez kötődik nálunk! A szeptember, egy elég nehéz hónap lesz az egész családnak. A lányok egyszerre kezdenek: Emese az iskolában, Anna pedig az óvodában. Szeretném rengeteg szeretettel, törődéssel, figyelemmel felkészíteni Őket, támogatni mindenben, hiszen ez hatalmas mérföldkő lesz a kis életükben!


Pár nap múlva blog-születésnapot ünnepelek!!! Kérlek Benneteket, ünnepeljetek majd velem!!! Meglepetéssel is készülök ám!!! :o))

8 megjegyzés:

Silerika írta...

Jó sok tennivalód lesz az idén! A lánykáidhoz sok türelmet, a kis életük fontos pillanatai lesznek az ovi, és az iskola.

Naomi írta...

Köszönöm a kedves, biztató szavakat, Erika! Igyekszem majd...:o)

Bea írta...

Nem fogsz unatkozni az biztos! Nálam is egyszerre indultak...de ennek már 9 éve...

Naomi írta...

Gondolom, Bea neked sem volt akkoriban egyszerű a dolog...picit tartok tőle, de valószínűleg csak én, ők várják nagyon! :o)

bruercsi írta...

Jól van! Nem fogsz unatkozni! Ez fontos! Hű, ez nagy év lesz a családotoknak! :) A lányok várják már? És Te? (De úgy isten igazából, a szíved mélyéből?)

Naomi írta...

Persze, persze most azt kellene írnom, hogy természetesen ez az élet rendje, elérték azt a kort, hogy....de nem!
A szívem mélyéből nem várom...Féltem őket, annyira zord és önző ez a világ! Ők eddig egy "burok"-ban éltek, élnek így teljesen új világ fog feltárulni előttük! ...ami ismeretlen! Ezért izgalmas, de buktatókkal teli!
Mesi már nagylány, Ő érdeklődik milyen lesz az iskola? Bízom benne, hogy nem lesz gond vele, talán az elszakadás, és a más környezetbe cseppenés lesz nehéz! Remélem... :o)
Ancsi még nem igazán akar oviba menni, Ő nagyszerűen érzi magát itthon velem, és nem érti 2,5 évesen hogy Ő ősszel már óvodás nagylány lesz! De az még hosszú idő...felnövünk majd, és igazi boldog ovisok leszünk!
Megteszek mindent, hogy boldogan és felhőtlenül éljék át ezt a fordulópontot az életükben!!! :o)

bruercsi írta...

Ebben biztos vagyok! :))
Pont azt írtad, amit én is éreztem és nem véletlenül éreztem. Nekem a csalódás a suli volt. De ez nem törvényszerű. Mi kifogtuk ennek a sulinak a leszálló ágát(igazgatóváltás, iskola összevonások, belső harcok diák és tanári szinten...). Az ovit szerettük össznépileg.

Hunszil írta...

Suia Naomi !
Milyen szép lett a háttered :9
JóHát igen sok-sok tennivalód lesz az idén...hajrá:) és várom az újabb szépségeket.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails