2009. június 3., szerda

Érzések...öröm és könnyek...évzáró...és ajándékok!

Ma délután búcsút mondott Emesém az óvodának! Nagy izgalmakkal várta ezt a napot! :o) Már tegnap este is nehezen aludt el... Anya, mi lesz, ha sírok? Egy nagy puszit nyomtam az arcára, és beszélgettünk egy picit lefekvés előtt! Próbáltam elmagyarázni neki, hogy semmi nincsen abban, ha pityergünk, ha a szívünk kicsit szomorkás...Tulajdonképpen négy évnyi örömet, könnyet, az első barátot, a szívének nagyon-nagyon kedves Óvónéniket hagyja most el! Ez egy hatalmas mérföldkő az Ő kis életében!...és kettős érzés is! Hiszen a tudásvágya óriás, ebből adódóan persze készül az iskolapadba, viszont az ismeretlentől mindig tartott egy kicsit!
A biztonságot, a megszokott napirendet, a játékkal járó felszabadult örömöt nehéz itt hagyni, ez biztos! Valószínűleg ez az érzés, idővel múlni fog, hiszen jön az érdekes, az új, ami valamennyire feledtetni fogja a szíve mélyén érezhető szomorúságot, az elszakadást. Ezeket az érzéseket persze nem mutatja, nem látszik rajta bánat, én mégis érzem egy-egy elejtett gondolatból, fél-mondatból...
Hiába...tőlem jobban senki sem ismeri Őt!

A műsor csodás volt, amivel elköszöntek az ovitól! Hosszú, tartalmas, táncos, énekes, verses! Egyszóval nagyon-nagyon ügyes volt az egész csoport! Öröm volt látni és hallgatni! :o)

Az én kis oviból-ballagóm! :o)



Természetesen az utolsó pillanatban, de elkészültem az Óvónéniknek készített ajándékokkal! Nagyon-nagyon örültek neki, eltaláltam az ízlésüket...és így az én szívem is örül! :o)

...az ajándékok képekben...



A fenti fotó már sokat sejtet! Jöhetnek a részletek? :o)







...egy kupac Emlék...



Ezeket az emlékeket őrizzük szívünk egyik kicsi zúgában. Egy korszak lezárult...és kinyitjuk szívünk újabb kapuit az új és ismeretlen felé!!! :o)



12 megjegyzés:

Kriszta írta...

Csodaszépek lettek a dobozok!!! A kislányod pedig tündéri :)

bruercsi írta...

Gratulálok Lánykádnak a ballagáshoz! Egy suliba mennek a csoportjából többen is? Hozzád méltó ajándékokkal bűvölted el az Óvó néniket, ügyes vagy, mint mindig!!! :)

nöné írta...

Nagyon megható volt, amiket írtál, csodaszép gondolatok és nagyon igazak! Az ajándékok csodaszépek lettek. Gratulálok a Leánykának és a Családjának!

KicsiKató írta...

Gyönyörűek, nekem a második tetszik a legjobban... A lánykád pedig már lassan igazi komoly iskolás lesz... Gratulálok neki én is:)

Abile írta...

Gyönyörű gondolatokat írtál és fantasztikusan jók lettek az ajándékok is!
Valóban nagy változás ez egy kicsi gyermek életében! :o)

mmama írta...

Nagyon öregszenek a gyerekek.
A dobozok nagyon szépek lettek.
Finom gusztusos mindegyik.

Naomi írta...

Nagyon aranyosak vagytok, Lányok! Köszönöm szépen Mindenkinek a kedves szavakat!

Barbi írta...

Gyönyörű a kislányod! És az ajándékok is! Sok sikert a sulihoz!

Edige írta...

Puszi a nagylánynak! Az ajándékok pedig csodaszépek lettek.

Naomi írta...

Köszi Edige! A puszit pedig átadtam!:o)

Csilla írta...

Picit mehatódtam soraidat olvasva. Gratula az ovis ballagáshoz és sok sikert csupa kellemes élményt a sulihoz. Szépek lettek az ajándékok.

Névtelen írta...

Próbáltam a pici ablakrészletből kitalálni, hogy melyik oviba járhat a szép kislányod. :o) Melyikbe?
Az ajándékok szépségesek.... és a naphoz fűződő gondolataid és érzéseid is! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails