2008. június 4., szerda

Évzáró az oviban...

Ma délután évzáró volt az oviban. A hosszas készülődés után igazán jól sikerült a táncos, dalos, mondókás kis bemutató! Büszke voltam az én kis Emesémre, ügyesen szavalt, táncolt, öröm volt nézni! Négy kis óvodás pajtás már szeptembertől iskolás lesz, őket is elbúcsúztatták. Annyira meghatóra sikerült a búcsú, hogy könnyeket csalt többünk szemébe... Belegondolok, hogy Mesi is egy év múlva, ott áll majd... Oké, félre teszem a könnyeket és örülök a kicsim örömének!!!

Az óvónéniknek készültünk egy kis aprósággal. Emese egy kedves kis rajzzal lepte meg őket, én pedig elővettem a tavasszal készített aprócska tündérkéimet és választottam belőlük hármat. Ráerősítettem raffiával egy-egy szál szép fa tulipánra és csomagoltam. Telitalálat lett! Mindíg saját készítésű aprósággal köszönöm meg a kedves és felelősségteljes munkájukat, most sem volt ez másként. Maradandóbb ajándéknak gondolom az íly módon készített apró dolgokat, mint egy csokor virágot, amiből volt egy egész ölnyi mindeggyikőjüknek! Gyönyörűek voltak a virágok, de mindíg egyedibb a saját kézzel készült ajándék! Én ezt így gondolom, és megerősít ebben az őszinte öröm az arcukon...

...a jobb oldali, barna hajú kisleány, az én Emesém...


...itt pedig a tulipánok, a tündérkékkel...


6 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nagyon aranyosak lettek!! Egyébként nme hallottad azt az új szabályt, hogy akinek már küldtél PIF-et, minden új varrományodból egy-egy példányt neki is juttatnod kell?:))))))))

Naomi írta...

Kató, nagyon édi vagy!!! Télllleg? Van egy ilyen új szabály? Nahát? Akkor máris szaladok csomizni!!!

Puszi! :D

Ibcsy írta...

Tényleg van ilyen új szabály? Várom a csomit:-))
Viccet félretéve nagyon aranyos a kislányod, és én is az sk. ajándékot részesítem előnyben az óvónéniknél. (Az én angyalkám az autómban vigyázz rám:-D)

Edige írta...

Szuper jók lettek az ajándékok... Nem csoda, hogy örültek az óvónénik. Mesi pedig egy kis tündér! Nagyon szép kislány!

Naomi írta...

Szia Ibcsy!
Örülök, hogy vigyáz Rád az angyalkád! Jó ötlet autóba tenni, lehet, hogy holnap én is viszek le egyet... :D

Naomi írta...

Köszi Edige! Édes vagy! Zoé is gyönyörű, igazi szöszi kis tündér!!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails