2008. június 18., szerda

Country takaró 3.


Mutatok egy-pár képet a country takaróról, amivel lassan, de biztosan haladgatok... Az idő igaz, hogy nem sürget, de mégis kevés jut rá! Illetve mostanában a varrásra...sajnos!!! Pedig úgy szeretném már készen látni...!!!


Az oviban kitört a nyári szünet, így napközben csak ritkán és keveset tudok haladni vele, mert játszunk, játszunk és játszunk a lányokkal, rengeteget vagyunk a levegőn, (persze, ha az idő is velünk van...) így az én hobbym most egy picit háttérbe szorult. Ami nem baj, hiszem imádom őket!!! Így marad a hímezgetés esténként, amit szintén imádok! Hiába...kevés a nap 24 órája...!!!


Szóval, itt tartok a takaróval! Harmad részével kész vagyok!


13 megjegyzés:

baboo írta...

Szerintem gyönyörű lesz! így azért már jobban látszik a színek harmóniája, és aminta is amilyen egyszerű, olyan mutatós!
annyira megtetszett, hogy végül én is belevágtam egy kisebb takaró elkészítésébe - illetve bele még nem "vágtam", mert az anyagok még csak most száradnak - persze szerényebb méretekkel, picit kicsinyített kockákkal és csak nyolc színnel. de remélem, az eredmény hasonlóan szép lesz!
gratulálok az eddigiekhez, és kitartás a többihez! (bevallom, én a tűzéstől tartok a legjobban, ilyen nagy anyagal még sosem dolgoztam)

KicsiKató írta...

Nagyon tetszik!!!! És bár neked nem tűnik fel, szerintem gyorsan haladsz még így is!

Ha elfogadsz egy megjegyzést, én legközelebb ügyelnék arra, ha lehet, hogy a nagy négyzetekkel ne érintkezzen ugyanolyan mintájú kisnégyzet, maximum csak saroknál. Mert ezzel így megtörik a négyzetessége vagy mi. De az vesse rád az első követ, aki varrt már ekkora takarót (mert én még nem:)))

Naomi írta...

Örülök Baboo, hogy kedvet kaptál a takaró varráshoz! Külön öröm számomra, hogy az én munkám hatására! :D Köszönöm szépen!Kíváncsian várom a fotókat a takaródról, biztosan szépséges lesz a Tiéd is! :D
A tűzés nekem is motoszkál már a fejembe egy ideje, még sosem tűztem közel ekkorát sem...hát talán nem lesz gond! :D
Köszi mégegyszer a bíztató szavakat...jól esett a lelkemnek! :D

Naomi írta...

Drága Kicsikató! Köszike az észrevételedet! Nekem is szoknia kell a szememnek az egymás melletti színeket, de így elsőre nem szerettem volna eltérni a konkrét mintától! Na majd a következőnél... :D

Edige írta...

Nagyon ígéretes a takaró... Hogy őszinte legyek, egyre inkább hajlok rá, hogy én is belevágok egy falvédőbe a gyerekszobába. Mintám már nekem is van hozzá - eddig a bátorság hiányzott. Ez viszont annyira szép lesz!
Most lesz ablakcsere Zoé szobájában és át is rendezzük, lehet, hogy az új dizájnhoz majd kap egy falvédőt is. :-)))
Az oldalad pedig szuper lett! Tényleg működik a telepátia!

Ibcsy írta...

Nagyon szép lesz a takaród. A színei egyszerűen gyönyörűek. Még mindig irigyellek ezért a sok energiáért és kitartásért!! Hajrá! Biztosan jól fog sikerülni a tűzés is.

N.Zsuzsi írta...

Gyönyörű lesz, a színei, a harmóniája... biztosan nagy lesz a boldogság :)

Naomi írta...

Húúú Edige! Egy mesefalvédőre gondolsz? Már alig várom, hogy bővebben is beavass a dologba! :D

Kellemes újítgatást és rendeszkedést kívánok Nektek, Zoénak pedig egy szépséges szobát!!!(bár nem láttam,de ismerlek már, hogy az eddigi is szuper lehetett!)

Csodaszép rózsszínbe öltöztetted az oldalad! ...igen a telepátia létezik és működik, ez tuti!... :D

Naomi írta...

Köszi Ibcsy! Igyekszem...bár pici időm lenne több!!! :D

Naomi írta...

Köszönöm Zsuzsi, Neked is! A kihívás számomra hatalmas, de biztos vagyok benne, hogy az öröm sem lesz kisebb! Ez az, ami rengeteg kitartást tud adni!!! Egy tündéri Nagyikának készül... :D

beszand írta...

Ez igen! Nagyon szép lesz!
Tényleg nagyon jó az anyagválasztásod, tetszetős darab lesz! Sokan fognak kérni ágytakarót tőled.

Naomi írta...

Köszi Andi! Hát...még messze vagyok attól, hogy teljesen készen mutathassam,de haladgatok vele lassacskán!
Nekem is nagyon tetszenek a színek, talán ezért is olyan jó varrni!!! :D

Kata írta...

Nagyon szép lesz a takaró! Jövök majd és nézeem folyamatosan, mit tudtál haladni! :o)
(azt írtad, hogy írtál, de nem jött tőled semmi. :o(
Ide írj kérlek: raczkevi kukac hdsnet pont hu :o))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails