2009. augusztus 24., hétfő

Hosszú hétvégénk...

Az elmúlt pár napot Balatonmárián töltöttük. Már augusztus 15-én indultunk volna, de természetesen Apa megint nem kapott szabadságot...! Azt mondom magamnak, hogy már kezdjük megszokni, hiszen már két éve így van, pedig ez nem igaz! Hiába...ez az ára, ha az ember családi vállalkozásban dolgozik! Nem tud ellent mondani, pedig hihetetlenül vívódik, amiről csak én tudok...Nagyon bántja, hogy nem tud a családjával lenni, akár egy hetet sem a nyárból! Hogy miért nem harcol érte? Ebbe most nem mennék bele! Szerintem ez mindent megmagyaráz: Ha igaza van, akkor sincs igaza! Vitába nem kezd a fentiek miatt, + más munkalehetőség sincsen. Ennyit előjáróban!Így maradt a négy nap! Aki a kicsit nem becsüli elvén... Ebben a pár napban próbáltuk magunkat nagyon jól érezni, ami azt hiszem sikerült is!


Egy éjszakát sátraztunk a lányok kívánságára, fürödtünk, kirándultunk, fincsiket ettünk... :o)
Keszthelyen jártunk. Megcsodáltuk a Festetics-kastélyt, és a Hintómúzeumot is!

...a kastély-kert...



...pár kép a sok szépségről, a Festetics-kastélyban...



Az én szépségeim a hatalmas szökőkútnál...! :o)



A Hintómúzeumban...csodás sétakocsikat, hintókat láttunk. Számomra ezek voltak a legszebbek! A hímzett hintó középen, a fonott sétakocsi, a pacis háromkerekű! A lánykák ráültek amire lehetett, és Mesi kiselőadását is megörökítettük a lószerszámokról! :o)



A fentiekben már említett fincsiségekről is készült pár kép...grilleztünk! :o)



Szombat este már készülődött a vihar! Félelmetes tud lenni a Balaton!



Mindent összevetve jól éreztük magunkat! Csak rövid volt...nagyon rövid! A lányok még nyaralnak a Szüleimnél pár napot, aztán ők is "munkába" állnak! Elkezdjük az iskolát és az óvodát is! :o)

Nagyon szép, napsütéses napokat kívánok Nektek a nyár utolsó napjaira! :o)


6 megjegyzés:

nöné írta...

Sajnos a családi vállalkozás már csak ilyen! Még ott is, ahol a főnök a családfőnk. Hiába, mit érez a szív, mit kíván az egészség, az agy mindig erősebb:o((
De azért ez a néhány röpke nap igen tartalmasan telt, picikét feltöltődtetek és élveztétek az együttlétet! Ez a leges legfontosabb!
Sajnos mindjárt itt a tanévkezdés, izgalmas és jó készülődést kívánok Nektek!

Naomi írta...

Nagyon kedves vagy, Nöné! Köszönöm a bíztató és együttérző szavakat! Puszillak! :o)

Edige írta...

Mi is a Balcsin töltöttük az elmúlt pár napot. A vihar tényleg nagyon félelmetes volt, de szerencsére nem tartott sokáig!
Puszi Neked!

Abile írta...

Mi is hasonló cipőben járunk a vállalkozó Apukával :o)) ezért is próbálunk minden percnek még inkább örülni, ha sikerül kicsit kiszállni a mókuskerékből!
Izgalmas lesz az elkövetkezendő időszak a kicsi Lányoknak és Neked is! :o)
Puszillak!

mmama írta...

Tökéletesen értelek, hasonló okok miatt az idén mi is ezért halasztottuk el az első időpontunkat, és ez is ezért volt csonka hét.
Talán a kevesebbet jobban megbecsüli az ember.
Az eggyüt töltött idő minősége számít.

Naomi írta...

Köszönöm Lányok az együttérző szavakat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails